HondenTrimsalon Bodine alweer een jaar

13 mei 2020 Door Bodine

Op 18 februari 2020 bestond HondenTrimsalon Bodine, alweer een jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen. 

Intussen is eigenaresse Bodine Huijskes niet stil blijven zitten, ze werkt nu fulltime in haar HondenTrimsalon Bodine aan Westerdorpsstraat 85a en is ze gaan kijken nog bewuster met het milieu en hygiëne om te gaan. Samen met haar leveranciers van onder andere Pet Silk (honden toiletteer producten) en de nuts voorzieningen.  

Een belangrijk onderdeel was de verlichting in de trimsalon. De led lampen van de Saled Nederland B.V. uit Bunschoten-Spakenburg waren al bekend. Maar na overleg met de vertegenwoordiger gaven zij aan dat er ook LED-panelen waren. Deze panelen zijn boven één trimtafel geplaatst, terwijl bij de andere trimtafel de TL-buizen bleven zitten. Het was een ‘oogverblindend’ verschil, dusdanig dat er na twee dagen ook boven de andere trimtafel nieuwe LED-panelen gemonteerd werden. Deze hebben meer lichtopbrengst en zijn veel goedkoper in het verbruik.

Om het verbruik nog meer terug te dringen zijn er, in overleg met Mossink Elektrotechniek B.V. uit Hoevelaken, 15 zonnepanelen op het dak geplaatst. De opbrengst is voor zelfvoorziening en teruglevering.

Tenslotte is voor Bodine haar eigen veiligheid een afzuigingingssysteem aangeschaft dat op diverse tondeuses gezet kan worden, zodat het haar van de honden direct opgevangen wordt.  

Al met al een heel bewogen jaar.  

HondenTrimsalon Bodine is wel open, maar met de richtlijnen van het RIVM. 

Klik op een foto voor een vergroting.

[av_gallery ids=’1536,1535,1530′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-27pjnc’ admin_preview_bg=”]